2010/01/17

copilul din tine

Atunci cand simte ca se scufunda in butoiul melancoliei, atunci cand lumea i se naruie, cand increderea o tradeaza, cand prietenii sunt ultimul lucru la care s`a gandit ca`i vor intoarce spatele, copilul din ea isi face aparitia. Inocenta iti lasa amprenta pura si curata pe o inima mult prea ranita, brazdata de suferinte; nazbatiile copilariei ii mai redau un zambet adevarat care sa`i alunge ridurile provocate de toate problemele vietii. Surade atunci cand un copil o priveste curios si ii zambeste de parca ar cunoaste`o.
S`a maturizat mult prea devreme, a avut de infruntat mult prea multe probleme la o varsta destul de frageda, dar totusi si`a gasit alinarea si a razbatut. A invins in ciuda rautatii celorlalti si a demonstrat ca a fost capabila desi ceilalti o vedeau slaba. Copilul din ea este cel care ii reda zambetul adevarat, pofta de viata si un raset colorat printre atatea dificultati si tot el este cel care o ajuta sa treaca cu capul sus prin viata. Copilul din ea ii intinde o mana si o trage de la moarte.
Elibereaza copilul din tine pentru ca viata sa`ti fie mai frumoasa, pentru a`ti aminti de clipele fericite de atunci cand erai copil si de a`ti reaminti de inocenta copilariei si de sufletul neprihanit.

Zambeste`i vietii din tribuna invingatorilor si fa`i cu mana din abisul fericirii pentru a`si da seama ca doar cu un dram din stadiul de copil poti reusi in viata.

No comments:

Post a Comment