2009/07/19

Michael Jackson


"Michael Jackson era steril! Tatal sau il lovea cu salbaticie in testicule!"
Intr`un interviu exploziv, Paul Gohranson, un fost iubit al dermatologului lui Michael, dezvaluie faptul ca acesta nu putea avea copii deoarece era steril. Paul Gohranson sustine ca Klein, dermatologul si prietenul lui Michael, a donat propria sperma astfel incat cantaretul sa devina tata. Acelasi domn sustine faptul ca megastarul i`a povestit lui Klein ca nu numai o data, tatal acestuia, Joe Jackson, il batea cand era copil.
"Michael i-a spus lui Klein ca el crede ca raul a fost facut si spunea ca testiculele lui n-au mai fost niciodata ca inainte. Spunea ca s-au marit si era dureros. Spunea ca a donat sperma, dar nu putea sa faca asta, pentru ca nu mai producea deloc", sustine Gohranson. "Potrivit lui Arnold Klein, Michael si Debbie Rowe aveau o intelegere de afaceri, iar casatoria trebuia sa fie o acoperire ca sa aiba copii. Dupa cate am inteles, Debbie nu trebuia sa stie cine fusese donatorul de sperma, trebuia sa creada ca era Michael, pentru ca el nu ii spusese ca nu poate avea copii", explica Gohranson.
Deci, acum cand nu mai este, apar tot felul de dezvaluiri si marturii. Hmmm...lista marturiilor celor apropiati lui Michael nu s`a terminat inca. Mai multe detalii gasiti pe
http://stirileprotv.ro/show-buzz/

No comments:

Post a Comment