2009/09/08

stupid

o tampenie. Sa bage teste semestriale de virginitate pentru elevi? Cu detectorul de minciuni la baieti si control ginecologic la fete? Ha ha ha :)) auzi..." elevii cu rezultate negative la teste vor fi exmatriculati sau, in cel mai bun caz, transferati la scolile de corectie" =
Eu una nu`mi fac griji deloc, insa...daca vor sa exmatriculeze elevii care "au picat" ar trebui sa exmatriculeze cam...3/4 din intreaga scoala ceea ce e cam... 75% din elevi si cum sunt cam putintei elevi [ ca unii renunta ] mai raman cu... ciu-ciu :- Dar cred ca stiti cam cati sunt "sfinti" in liceu si cati sunt "dracusori" ca sa stiti cu ce ramane liceul . Ehhhh...la ce sa ne asteptam de la o asa ministra? Mai trebe sa bage si teste pentru controlarea timpului liber si daca nu ti`l petreci cum vrea ea, esti exmatriculat si asa avem intreg tacamu`. Ce ne mai facem griji la viitor ca ni`l rezolva Ecaterina Andronescu ;;) . Come to Romania si vei avea viitorul asigurat b-(.

Asa ministri...asa tara. A waste of time and money. Asa cum ziceau majoritatea: traiesti in Romania si asta iti ocupa tot timpul.

No comments:

Post a Comment