2009/10/23

do it now!

People...de ce oamenii sunt asa? de ce sunt asa de rai si de egoisti? invidiosi? cineva zicea ca trebuie sa ierti...da, ierti...o data, de 2 ori, de 3 ori...dar totusi...omul mai face si lucruri bune care nu necesita iertare, no? sau acum nu mai sunt oameni capabili de un lucru bun? util? care sa nu raneasca si sa nu pericliteze fericirea semenului?! putini mai vezi preocupati de cel de langa ei...toti sunt pentru ei insisi, pentru binele lor, indiferent de reactia celuilalt si de sentimentele acestora; toti sunt superficiali.

E greu sa ceri scuze pentru un lucru pe care l`ai gresit, e greu sa mai speri, sa mai visezi atunci cand cel ce te ridica iti taie brusc aripile si te trezesti cazand intr`un abis de unde nimeni nu te poate salva. Singurul refugiu unde nimeni nu te poate rani, unde nimeni nu poate profita de tine si nu`ti poate distruge fericirea este singuratatea, dar si aceasta te va distruge intr`un final, involuntar.

Iubeste, iarta, respecta, cere`ti scuze acum pentru a nu fi prea tarziu atunci cand o vei face; pentru a nu pierde persoana care valoreaza cel mai mult si pentru a nu risca sa afli ce ai avut atunci cand ai pierdut.


Iubeste ziua de azi ca sa nu ajungi maine sa o urasti pe cea de ieri.

3 comments:

  1. Anonymous11/03/2009

    Tu ai foarte mare dreptate in ceea ce spui,dar asta e societatea in care traim.Nu putem schimba nimic,astea sunt vremurile.Nu conteaza omul,doar haina.Cu stima.

    ReplyDelete
  2. Scuzele uneori nu au valoare...dar altceva ce e de facut? Asa gandesc unii...majoritatea.

    ReplyDelete
  3. dap...majoritatea gandesc in acest mod, si da, in aceste vremuri nu conteaza omul, ci haina; ai mare dreptate.

    ReplyDelete